NUTRiPRAKTIJK

Openingsuren

 • Maandag

  op afspraak

 • Dinsdag

  op afspraak

 • Woensdag

  op afspraak

 • Donderdag

  op afspraak

 • Vrijdag

  op afspraak

 • Zaterdag

  gesloten

 • Zondag

  gesloten

NUTRiPRAKTIJK

Dietiste en diabetes educator Ingrid van Veltom is werkzaam in groot Hoogstraten. De spreekuren vinden plaats bij de artsenpraktijk Strijbeekseweg 13, Meerle en NutriPraktijk, Salm Salmstraat 77 te Hoogstraten.

Dietist Ingrid: “Graag verwelkom ik je in mijn NutriPraktijk, een aangename omgeving waar je terecht kan voor voeding- en leefstijlbegeleiding en ondersteuning daar waar ziekte vraagt om aanpassingen. Ik zal een luisterend oor voor je zijn, de juiste vragen stellen en je tips aanreiken. Mijn missie is dat je jouw doelen behaalt en met een goed gevoel de toekomst verder in gaat.”

Ingrid is een echte allround diëtiste. Daarnaast heeft ze, samen met haar opleidingen, interesse en ervaring, specialisaties ontwikkeld in verschillende ziektebeelden. Ze begeleid succesvol mensen met darmproblemen (ook fodmap), te hoog gewicht, eetbuien, emotie eten, diabetes, vermoeidheid en sport. “Personal nutrition” vindt ze belangrijk, wat simpel gezegd inhoudt dat mensen onderling anders reageren op bepaalde voedingstoffen (nutriënten). Ze is bekend met het meten van een correcte lichaamsanalyse voor een optimaal herstel. Ze gebruikt een mix van coaching technieken.

Maak een afspraak voor een eerste gesprek om kennis te maken en een traject uit te stippelen! Het kan zijn dat 1 gesprek al veel inzichten geeft, zoals bij een lactose intolerantie. Het is dus altijd een persoonlijk traject. Video afspraken en online begeleiding behoort ook tot de mogelijkheid.

Kijk op de website www.nutripraktijk.be voor meer informatie. Afspraak maken voor een gesprek of analyse: Online agenda: https://afspraak.nutripraktijk.be Of bel: 0486 66 73 90 (spreek uw naam en telefoonnummer in) Of mail: info@nutripraktijk.be