NUTRiPRAKTIJK

Openingsuren

 • Maandag

  gesloten

 • Dinsdag

  08:30 - 17:30

 • Woensdag

  08:30 - 22:00

 • Donderdag

  gesloten

 • Vrijdag

  08:30 - 17:00

 • Zaterdag

  gesloten

 • Zondag

  gesloten

NUTRiPRAKTIJK

Nutripraktijk diëtiste Ingrid van Veltom is werkzaam in groot Hoogstraten. De spreekuren vinden plaats bij de artsenpraktijken: Strijbeekseweg 13, Meerle Vrijheid 220, Hoogstraten En bij de hoofdlocatie van Nutripraktijk:
Bredaseweg 21b, Minderhout

Je kan een afspraak maken voor advies en coaching bij diabetes, te hoog gewicht, eetbuien, darmklachten, vermoeidheid, sport, allergie, te hoog cholesterol,...

Doordat we in toenemende mate in een drukke, stressvolle en vervuilde omgeving leven neemt de belasting fysiek, psychisch en mentaal toe. Onze gezondheid lijdt daaronder, klachten en ziektebeelden worden complexer. Te hoog gewicht, voedingsallergiën, maag- darmproblemen, diabetes, te hoog cholesterol, e.d. komen steeds vaker voor. Allemaal gerelateerd en te verbeteren met voeding en leefstijl.

De inzichten in voeding en dieet veranderen continu. En dankzij wetenschappelijk onderzoek weten we steeds beter wat de invloed van voeding is op verschillende ziektes. Nutripraktijk brengt de reguliere en complementaire dieetkennis samen (zowel practice based als evidence based). Personal nutrition vinden ze belangrijk, wat simpel gezegd inhoudt dat mensen onderling anders reageren op bepaalde voedingstoffen.

Hun aanpak is multidisciplinair. Ze werken nauw samen met andere (para)medische disciplines, zoals verpleging, de huisarts of specialist. Zo kunnen ze jou de beste zorg bieden.

Je ontvangt van Nutripraktijk niet alleen mondeling advies en coaching, maar ook schriftelijk en digitale (persoonlijke) informatie. Ook een uitgebreide lichaamsanalyse of screening behoort tot de mogelijkheden.

Afspraak maken voor een gesprek of analyse: Online agenda: https://dieetvoorlichting.nutriportal.eu/ Of bel: 0486 66 73 90 (spreek uw naam en telefoonnummer in) Of mail: info@nutripraktijk.be