Babor Hoogstraten

Openingsuren

Op afspraak.

Babor Hoogstraten

BABOR Hoogstraten (vroeger 't Beautyhuisje) heeft alles in huis voor jouw schoonheid en verzorging. In dit schoonheidssalon kan je terecht voor een uitgebreide gelaatsverzorging of een huidverbetering, maar ook voor tal van andere verzorgingen. Zo zorgt een TDA Zuurstofbehandeling voor een verjonging van je huid. Het verouderingsproces van de huid wordt vertraagd en je huid gaat er meteen jonger uitzien.

De Cryolipolyse vetbevriezing zorgt dan weer voor een afbraak van vetcellen. Door onderkoeling worden de vetcellen afgevoerd en wordt de huid strakker. Dit is een populaire behandeling waarvoor je vaak acties zal terugvinden op de website. Volg ook zeker de Facebookpagina van deze specifieke behandeling!

Sinds januari 2020 kan je er ook terecht voor Ultratone Dreamshaper. Met biostimulatie wordt er dan vitaliteit op celniveau geactiveerd. Door afwisselende patronen en golfvormen van specifieke signalen wordt vetvrijgave gestimuleerd, afvalstoffen verwijderd, de lymfatische circulatie verbeterd, spiervezels gestimuleerd en de huid verjongd. Dit levert optimale, snelle en langdurige resultaten op! Bovendien geeft dit geen inwendige beschadigingen zoals bij Cryolipolyse ( vet bevriezen). De technologie waarmee je tijdens een proefbehandeling kennis gaat maken noemen wij Biostimulatie. Biostimulatie is een door Ultratone ontwikkelde BioenergyTM technologie waarbij specifieke lichaamseigen signalen niet alleen je spieren op een prettige manier trainen maar waarbij gelijktijdig vetafbraak wordt bevorderd, de lymfedrainage wordt verbeterd en de huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd.

't Beautyhuisje is daarbovenop ook een Babor Instituut. Lieve volgt regelmatig bijscholingen om zo optimale huidverbeteringen toe te passen met BABOR.

Hou je voeten gezond met een medische pedicure of zorg voor de ultieme ontspanning met een heerlijke massage. Alle behandelingen zijn bovendien in duo-vorm mogelijk.