Opening Toeristisch Seizoen

Opening Toeristisch Seizoen

Traditioneel geeft Hoogstraten de 4de zondag van april de aftrap van het zomerseizoen. Een groot feest in bruisend Hoogstraten. Dat doen we dit jaar ook. Op 25 april. Maar dan iets anders. Omdat we vooruit durven kijken. En omdat we er graag op uit trekken!

Welkom in Hoogstraten – Trek er op UIT

Naar jaarlijkse gewoonte trapt Hoogstraten eind april het toeristische seizoen af. Traditiegetrouw krijg je een gezellige zondag met streekproducten, nieuwigheden en een bruisend Hoogstraten voorgeschoteld. Na een noodgedwongen pauze, gaat Toerisme Hoogstraten er in 2021 toch voor. Maar, zoals je het al even gewend bent, wordt het een versie die coronaproof is.
Samen met enkele externe partners en andere stadsdiensten heeft Toerisme Hoogstraten een leuk alternatief klaar voor het hele gezin. Want Hoogstraten is blij je weer te mogen ontvangen! Omdat we vooruit durven kijken. En omdat er op uit trekken nog steeds mag.

Gratis ‘Trek-er-op-UIT’-tas
Heb je zin om buiten te komen? Heb je zin om er op uit te trekken en Hoogstraten te ontdekken? Dan is de ‘Trek-er-op-uit’-tas iets voor jou. Of je nu alleen, met je gezin, met vrienden of familie naar buiten wil, de Trek-er-op-UiT-tas biedt het allemaal. De trendy Trek-er-op-UiT-tas is speciaal voor de gelegenheid ontworpen, ze is gedrukt in beperkte oplage en ze is gratis voor jou als je ze tijdig reserveert.

Wat mag je verwachten? 
De ‘Trek-er-op-UIT’-inspiratiegids 
gids bundelt alle Hoogstraatse troeven. In primeur krijg je enkele vernieuwde wandelingen en fietsroutes. Maar ook heel wat tips om gelijk actief op pad te gaan: Waar logeer je voor een weekendje Hoogstraten? Wat is er te beleven met de kinderen? Cultuur opsnuiven of lekker eten? Het kan! In Hoogstraten natuurlijk.

Streeklekkers*
Coöperatie Hoogstraten en De Scheldebrouwerij zorgt voor een heerlijke zoete en verfrissende verrassing.

Bijzonder souvenir*
De Sint-Katharinakerk staat al een tijdje in de steigers. Maar wat wordt ze mooi! Cultuurdienst Hoogstraten zorgt voor een bijzonder aandenken aan de renovatiewerken.

Partners
Dit bruisende Hoogstraten komt enkel tot stand door een mooie samenwerking. Gelukkig kan Hoogstraten op haar vaste partners rekenen om de dynamiek van Hoogstraten extra te benadrukken. Onder andere Natuurpunt en recreatiedomein De Mosten, zorgen er mee voor dat de ‘Trek-er-op-uit’-tas er voor zorgt dat je vanaf april Hoogstraten op een leuke manier ontdekt. 

* Let wel: die aanbod geldt zolang de voorraad strekt.

 

Vanaf april verneem je hier hoe je jouw Trek-er-op-UiT-tas kan bestellen en waar je de tas kan afhalen. Maar daarover later meer.

Bron: https://www.hoogstraten.be/vrije-tijd/toerisme/daar-is-de-lente/welkom-in-hoogstraten

Blijf je graag op de hoogte van onze evenementen, promo’s en nieuwe winkels?