Hoogstraten Werkt!

Hoogstraten Werkt!

23 maart 2019

Zaterdag 23 maart van 10.00 - 16.00 uur bij Colora Hoogstraten en Mertens Interieur, Heiligbloedlaan 277-279, Hoogstraten.

Woonplannen? Dan is Hoogstraten Werkt! een must.

Ga je een huis kopen, bouwen, ga je verhuizen of verbouwen? Kom naar Hoogstraten Werkt! Je bent op zoek naar een huis. Of je loopt rond met plannen om te gaan verhuizen, bouwen of renoveren. Voor al deze woonplannen wil je natuurlijk precies weten wat de mogelijkheden zijn. Kom daarom op zaterdag 23 maart naar Hoogstraten Werkt! Je vindt hier alle informatie rond wonen, bouwen en verbouwen onder één dak.

Informatie, inspiratie, tips & advies

Energiezuinige CV ketels en warmtepompen die zorgen voor milieuvriendelijke verwarming. Een renovatie van een oude badkamer. Maatwerkkasten of -deuren voor in je living. De nieuwste woontrends voor je interieur. Slimme verlichting, toepassingen en apparaten in huis. Begeleiding bij het kopen (of verkopen) van je woning. Trendy tegels voor in je keuken of inkom. Zomaar enkele voorbeelden, maar er is meer. Kom naar Hoogstraten Werkt! en laat je inspireren en adviseren.

Lokale bedrijven helpen je verder met je woonplannen

Op de beurs Hoogstraten Werkt! kom je in contact met lokale bedrijven, adviseurs, installateurs, technisch specialisten en vakmensen die je verder kunnen helpen als je een huis gaat kopen, bouwen of verbouwen. Zij vertellen je alles over wat er komt kijken bij het realiseren, financieren én verzekeren van jouw woonplannen.

Uitnodiging:

Wij nodigen je van harte uit voor de beurs Hoogstraten Werkt! Je bezoek is een must voor als je deskundig advies wilt inwinnen over kopen of (ver)bouwen. De beurs Hoogstraten Werkt! is op zaterdag 23 maart 2019 van 10.00 – 16.00 uur bij Colora Hoogstraten en Mertens Interieur, Heilig Bloedlaan 277-279. Er is een hapje en drankje voorzien en de toegang is gratis.

Onder de bezoekers aan Hoogstraten Werkt! wordt een cheque t.w.v. 250 euro verloot, die je naar keuze kunt inwisselen bij een van de deelnemende bedrijven.

Lees meer op Facebook