Hoogstraatse Beiaardcantus

Hoogstraatse Beiaardcantus

25 mei 2024

19u - 23u

Op 25 mei 2024, tussen 19:00 uur en 23:00 uur, brengen we opnieuw het geluid van gezelligheid en muziek naar de sfeervolle setting van Hoogstraten, georganiseerd door vzw Beleef Hoogstraten. Na het succes van vorig jaar zijn we vol enthousiasme bezig met het samenstellen van een nieuw programma voor de tweede editie van de Hoogstraatse Beiaardcantus.

Dit jaar verschuiven we onze festiviteiten naar de feestweek van Heilig Bloed, waardoor we op zaterdag 25 mei ons klaarmaken voor een betoverende avond. We blijven trouw aan onze prachtige locatie, de schaduwrijke omgeving van de St-Katharinakerk, te vinden op de parkeerplaats van de IKO.

Beiaardier Luc Dockx zal hoog in zijn toren plaatsnemen, klaar om de meest aanstekelijke melodieën uit zijn codex te laten weerklinken. Ook dit jaar zal Jef Martens enkele geliefde Hoogstraatse klassiekers uit volle borst meezingen, waarbij de sfeer van verbondenheid en traditie wordt gevierd.

De avond wordt feestelijk afgesloten met het prachtige 'Hoogstraats Beiaardlied', gecomponeerd door Luc Dockx en Jef Martens.

Toegang tot de beiaardcantus is gratis bij aankoop van 5 drankbonnen van €3 elk. Wees er snel bij, want slechts 500 tickets zijn beschikbaar.

Reserveer nu je ticket en drankbonnen voor slechts €15 via: https://shop.stamhoofd.be/beiaard-cantus-25-mei-2024/

Tickets zijn nu verkrijgbaar. Mis het niet!